maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Kaunis nainen, Agyness Deyn

Nainen, joka kantaa taiteilijanimeä Agyness Deyn (oikealta nimeltään Laura Hollins) Hänen iästään ei olla täysin varmoja. Jotkut lähteet sanovat hänen syntyneen -83, itse hän sanoo syntyneensä -86. Nuori nainen on kieltänyt sukulaisia ja ystäviä kommentoimasta ikäkysymyksiin.
Onko sillä edes niin väliä?
Nuori hän jokatapauksessa on, oli sitten 23 tai 25.
Agyness aloitti mallintyöt 18 vuotiaana. Sitä ennen hän oli ehtinyt tehdä jo 4 vuotta kovasti töitä ravintola-alalla.
Pikaruoka paikoissa, baareissa ja ravintoloissa tarjoilijana. Kuvitelkaa, minun ikäisenä, 14 vuotiaana, naisen alku oli jo töissä.
On se jo aika paljon sen ikäiseltä. Itse en osaisi kuvitella itseäni Hesburgeriin vääntämään hampurilaisia nyt...
Tyttö on työskennellut jo monilla suurilla nimillä.
Anna Sui, Chanel, Cristian Dior, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Mulberry, tässä muutamia. Listaa voisi jatkaa vielä muutamilla suurilla nimillä, mutta en usko sen olevan tarpeellista. Agyness on jo bongattu Amerikan Voguen kannessa.
Hän on malli, jonka jokainen desingeri haluaa vaatteiden kasvoiksi. Enkä ihmettele. Neidon kasvot ovat mieleenpainuvat ja "graafiset", hieman samaan tyyliin, kuin meidän uunituoreella Suomen ensimmäisellä huippumallilla, Anilla. Vai olenko ainoa, joka huomaa pienen yhdennäköisyyden?
Neitokainen on kokeillut uraa jo mikinkin takana.
Tästä en osaa mielipidettäni sanoa, Youtubesta en ole viedoita voinut katosa ihan siitä syystä, että kaiuttimeni ovat rikki.
Mutta jos lauluääni on yhtä kaunis, kuin neito muuten, ei ole huolen häivää menestyksellä tälläkään osalaueella.
Agyness Deyn tyyliä ihaillaan. Hän on rohkea puketuja. Hän käyttää värejä, printtejä, hattuja ja muita asusteita tehdäkseen asuistaan mielenkiintoisen. Hänen asunsa ovat mielenkiintoisia ja inspiraation herättäjiä. Naisen kroppa on kaunis. Sille kropalle käy mikä vain. Ehkä juuri tämä on poikinut naiselle töitä. Onko Agyness Englannin ylpeys? On. Onko Agyness Englannin Suvi Koponen? On. Agyness on minusta kaunis. Kaunis kuin kukka. Kunpa olisi enemmän ihmisiä, jotka pukeutuisivat, kuin Deyn. Tuollaisia rohkeita ja ennakkoluulottomia tyyliniekkoja tarvittaisiin lisää.

Kunpa oma tyylini ylttäisi joskus noihin sfääreihin.Uusi Tiggy? Aika näyttää

3 mielipide(ttä):

Idhren kirjoitti...

Agyness on kyl aika rock :P Heitin sulle muuten haasteen blogissani :) http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/07/haaste-kerro-se-kuvin.html

Anonyymi kirjoitti...

tiggy??
kuka se on?


twiggy on eräs malli

Rosa kirjoitti...

idhren: Jep, Agyness rokkaa! :D

anonyymi: NO ETKÖ SÄ TIGGYÄ TUNNE! Ei vaa, w puuttuu. Onpa kamalaa...