perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Kun mielikuvitus lakkaa juoksemasta otsikoista tulee näinkin tylsiä

Eilen ei oikeasti löytynyt aikaa postata niitä Tukis kuvia, eikä löydy nytkään. Enkä aijo pyydellä sitä anteeksi.
Läheden alle tunnin päästä kohti uimalaa grillailemaan itseäni ja pulikoimaan kylmässä vedessä. Sitä ennen pitäisi vielä vähän laittautua ja tehdä muuta yhtä turhamaista. Eilinen hurahti kaupungilla shopaten ja hengaillen. Mukaan tarttui Jim&Jillistä miesten t-paita, josta maksoin noin 1.90, Cittarista Rimmelin keltainen lakka, hintanaan 3 euroa. Lindexiltä löytyi kaikkea ihanaa, mutta hinnat olivat juuri niitä "viittinkö-ostaa-on-tää-kuitenkin-tän-verran"... Batman paita poikienpuolelta jäi harmittamaan. Sillä olis ollut hintaa noin 6 euroa. Ehkä poikkean siellä uudestaan jossain vaiheessa. Lindexiltä kuitenkin ostin perusmusta pitkähihaisen, poikienosastolta, koska tytöille ei tälläisiä mistään löydy. Syy tuntematon. Sen normaalihinta oli 7.95, josta sain 50% alennuksen. Eli ihan hyvin.
Seppälästä oisin ostanut yhdet farkut. Luulin niiden olevan -70% alessa, mutta kassalla neito ilmoitti hinnaksi noin 20e, kun olin luullut saavani ne alle kympillä. No, odotan että niiden hinta vielä laskis. :D
Päivänasu oli samatylsävanha, kuin alempi. Eli keltainen kukkamekko med mustat leggarit. Päälle EHKÄ sujautan vielä sen ihanan uuden liivin. EHKÄ.

Muttta nyt pitää jo kiirehtiä, näkyillään!

2 mielipide(ttä):

Jenny kirjoitti...

Mukavaa päivää auringossa! Itsekin juuri tuohon takapihalle virittelin löhöpaikkaa:)

Rosa kirjoitti...

jenny: Kiitos kiitos. Samoin itsellesi. :)