lauantaina, heinäkuuta 26, 2008

Nämä tarvitsen nyt

Otsikko on huono. En tarvitse MITÄÄN, haluan vain. Listaan kuitenkin jotain tuotteita, joita tarvitsen/halun ennen koulun alkua.

1. Uusi penaali
-Perus jokavuotinen ostos. Yksikään vanha ei käy, sen pitää olla uusi. Kuulostakoon miten materialistiseltä hyvänsä, näin se on aina olult ja tulee aina olemaan.

2. Pillifarkut
-Väristä en vielä tiedä. Tumman harmaat olisi kiva. Samoin sellaiset tavallisen farkun väriset ja vähän kulutetut. Alesta mieluiten.

3. Uusia lyijytäyte kyniä
-Koulu ostoksia nämäkin. Ei varmaan tarvitse selittää enempää?

3. Paksu neule
-En oikeastaan välttämättä tarvitse ennen koulun alkua, mutta syksyn aikana kuitenkin. Väri voisi olla joko ruosteen punainen tai ruskea. Metsästetään.

4. Kannettava tietokone
-Tämä on oikeastaan äidin lupaama. Sovittiin keväällä, että jos todistuksen keskiarvo on ysi tai enemmän niin saan sen. Keskiarvo oli sen tasan 9. Ensi viikolla pitäisi hommata.

3 mielipide(ttä):

Aina kirjoitti...

Uusi penaali oli mullakin jokavuotinen kouluostos. Kai semmonen pitäis tänä vuonnakin metsästää jostakin, kerta opiskelut nyt sitten taas alkaa :)

MouMou kirjoitti...

Uuden penaalin lisäksi tämä tyttö tarvitsisi uuden koululaukun!:)

Rosa kirjoitti...

aina : Metsästys onnea! ;)

moumou : Koululaukku olisi munkin salainen unelma, mutta yritän keksiä jonkun nykyisistä välttyäkseni kauheilta huudoilta (lue: "TAASKO SÄ OSTIT LAUKUN. SÄ OOT SAIRAS!") :D Onnea laukun ja penaalin metsästykseen sullekkin! ;)