keskiviikkona, heinäkuuta 02, 2008

Nyt ne ostokset

Eilen lupaamani ostospostaus tulee nyt. Eli Hyvinkää kierros tuotti vähän tulostakin. Löysin NE täydelliset farkut ja yhden kesäisen neulemekon. Farkkuja pitäisi ehkä vähän kaventaa, mutta muuten ne ovat ihan täydelliset.
Just sopivat kulutukset ja typytykset, sekä ihanan vaalea väri. Neulemekossa on pienen pieni reikä, mutta ei se haittaa, kun alle sujauttaa mustan bodyn ja vaikka leggarit (kirjotetaanko se muuten leggigsit vai legginsit? Vai miten? Olen kuullut niin monia variaatioita, etten itse enää oikein ole varma.)

Seppälä, 39.90 - puolet. Takana on vielä muutamat pienet niitit takataskujen reunoissa. Ei mitkään kovin huomiotaherättävät heviniitit, vaan ihan söpöt lisäykset. :)

ONLY 29.90 - puolet. Alla musta body / Jim&Jill

Päivän asu:

T-paita / Lindex, Farkut / Seppälä, Koru / KapphAl

Tässä yksi todiste siitä, kun huomaa kuvasta, että päivänasu on ihan syvältä. Eihän toi koru sovi tohon ollenkaan! Olin niin epärealistinen, että luulin kynsilakan (joka ei näy kuvassa) sopivan tuohon koruun. Kukaan ei varmaan edes nähnyt kynsiäni... Murr.

Huomenna kerään Jim&Jillistä yhdet ihanat korkavyötäröiset farkut omikseni, tänään en ottanut (puoli tarkoituksella) rahoja edes mukaan. Niistä tietoa siis huomenna.

0 mielipide(ttä):