perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Perus päivä

En saa jostain käsittämättömästä syystä siirrettyä kuvia koneelle, ei voi mitään. Päivä oli ihan perus tylsä. Ei mitään hääppöistä. Vähän kaupoilla käyntiä sun muuta, ei mitään nimettävää. Päivänasukin oli aika perus: Korkeevyötäröiset farkut med valkonen teeppari, jossa on pinkkejä ja keltaisia korkokenkiä. + keltaset avokkaat. Aika tylsä, eiks joo?

Huomisesta lähtien blogista löytyy yksi postaus / päivä, joten nyt sanon teille jo heipat, huomenna lähetään kohti Laplandii viikoks. Toivottavasti säät sallii, vaikka alkuviikoks on kyllä luvattu sadetta. "Ei ne säätiedotteet pidä aina paikkansa" sanoisi joku optimisti. Mutta jos tiedoitteet lupaa aurinkoa, ei voivotella ennusteiden totuudenmukaisuudesta mitään. Optimististä ajattelua. Ja minähän en ole optimisti.
"Siellä sataa, ehkä. That´s it. Ei sille sitten voi mitään. Kivaahan se olisi, jos ei sataisi, mutta se ei ole mun päätettävissä." vastaan optimistisesti ajatteleville hörhöille.

Hei, vielä viimeset pakkaukset ja mansikoiden syönti jajajaja.. sitten untenmailla.

PSSST : Jättäkääs mulle paljon kommentteja viikon aikana! Ja kanssa sisar- ja veli bloggarit: Ette saa päivitellä hirveesti! Mulla on kauhee lukeminen kaikissa blogeissa sitten viikon päästä! ;)

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa!

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Kiitti! :)