keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008

Päivänasu ja ostoksia

No niiiiiin. Päätin tehdä niille Tukis kuville oman postauksen, huomenna. Nyt pva ja ostokset.Kuva kertookin sitten enemmän. Siinä siis tämänpäivän asu, kuvatekstistä puuttuu farkut, ne on ne korkeavyötäröiset Lindexiltä.

Kaikki ovat myös ostoksia. Koru on semmoinen pallo, jossa on ihan Chanelin merkin näköisiä kuvia. En saanut siitä tarkkaa kuvaa, mutta käyttäkään mielikuvitusta. Tämä oli semmoinen pakko-ostaa-ja-käyttää-viimeiset-kruunut ostos. Maksoi 69 kruunua, noin seitsämän euroa.

Äiti oli luvannut aikasemmin, että ostaa mulle jonkun tuoksun laivalta. No, äiti ehdotti tätä ja olin ihan myyty. Tuoksuu niin ihanalta, en oikein tiedä miltä. Escada Moon Sparkle. Maissa maksaa noin 50e, laivalla noin 40e.

Tää vyö on ihan Suomesta, ihan H&M:mältä. Normaali hinta oli 12.90, josta punaisen alelapun jälkeen jäi maksettavaa noin nelisen euroa. Vyö on liukuvärjätty, vaikea arvata.


Kuvaamatta jäi: GT:n pinkki liukuvärjätty tunika, ruusu huivi ja Kanebon ripsari. Seuraavaan kertaan. Laiskottaa. Ehkäpä huomenna Tukis kuvien yhteydessä. ;) Hyvää kannattaa aina odottaa!

Harmittamaan jäi: Ruotsin H&M:män sähkönsiniset "kiiltävä"pintaiset housut, jotka olivat liian pienet. Olis maksanu 49.50 kruunua, eli vaivaisen femman! MURRRRR teille, jotka ootte vienyt kaikki 36 koot sieltä!

Loppuun vielä maanantain asu:


0 mielipide(ttä):