perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Sarjoja

TV:stä tulee katsottua muutamia sarjoja innolla.
Nyt listaan tähän ohjelmat, joita säännölisen epäsäännöllisen rutiinilla seuraan:

1.Salkkarit (MTV3 ma-pe 15:35-17)
Juonenkäänteet ovat välillä hauskoja ja ennaltaarvattaviakin. Sarjahan on nyt kesätauolla, mutta vanhojen jaksojen katselu on ihan vaatteidenkin takia hupaisaa. Miten pukeuduttiinkaan noin viisi vuotta sitten, kun kuolailtiin Kenin perään. No, onneksi kohta alkaa uudet. :D Tätä sarjaa oon eniten kattonu. Niin kauan kun on tullut. Eli melkein 10 vuotta. Lempihahmoja on vaikea nimetä, mutta Kari on aina ollut sellainen perusjuntti ja hauska pakkaus.
2. Ruma Betty (Nelonen, ma 20-21)
Päähenkilö valinta on minusta onnistunut, samoin sarjan idea. Siis laittaa täysin erityylinen henkilö hammasrautoineen huippumuodikkaan ja luetun lehden, Moden, (ex)pääjohtajan assariksi. Bettyn taistelut (lähes aina Wilhelmiinaa vastaan) on hupaisaa katseltavaa. Sarjaan jää koukkuun helposti!

3. Gossip Girl (MTV3 ti 20-21)

Sarjan nimi on loistava. (Juoruileva tyttö/Juorukello/Juoruakka, miten sen nyt tahtoo kääntää) Ihme, ettei sitä olla menty suomentamaan. Nuorten elämää Isossa ompussa on kiva seurata ongelmien, ratkaisuden, rakkauden, juorujen sun muun keskellä. Suosikkin on absolutley fabulous Serena. Sarjassa näkee himottavia vaatteita, asukokonaisuuksia ja asusteita, samoin miesnäyttelijöitä. Söpöin pari on toki Serena ja Dan. Natessäkään ei ole ulkoisesti valittamista. Nautin välillä siitä, kuinka Blaire saa takkiinsa ja kuinka Jenny häpeää tekosiaan.
Katonkohan mä vähän liikaa hömppä sarjoja?
Vielä muutama sarja saa kunniamerkinnät:

Ilmanjohtolankaa
Serranon Perhe
Shark (edesmennyt tosin, uusia tuotantokausia odotellessa)
Toditettavasti syyllinen
Tuhkimotarin (en kyllä jokapäivä)

0 mielipide(ttä):