sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Sinä olet kaunis mega salainen moka paprazzia Draama muistivihko

Olen lehtien suurkuluttaja. Ostan, tilaan ja leikkaan lehtiä. Viimeisimmät lehtiostokset ovat, ihme kyllä, olleet kaksi Elleä, (ja minä en suostu Suomen Elleä ostamaan! Syystä tuntemattomasta.) englanninkielinen ja ruotsinkielinen. Enhän mä niistä puoliakaan ymmärrä. Kiva se on kuitenkin selata ja miettiä joitakin lauseita, yrittäen suomentaa niitä. Jos osaan suomentaa, olen ylpeä itsestäni ja hyökkään seuraavan lauseen kimppuun. Ja siihen loppuivat taidot.
Lehdet ovat kuitenkin yksi intohimoni, ihan minkä kielisinä tahansa. Kiinakin kävis. Toki juttujensa takia, mutta suuremmassa osassa ovat mainokset ja muut kuvat, sekä otsikot. Leikkelen niitä talteen. Liimaan vihkoihin ja teen joskus jotain kollaaseja. Yksi esimerkki tästä on kalenterini. Halusin löytää kaupasta kalenteri, jollaista ei usein kävelisi vastaan. Tälläistä en löytänyt, joten tein sen sitten itse.
Alunperin tuo on joku rauhaa mainostava kettutyttö- tyylinen kalenteri.
Sisältö on sopiva. Paljon tilaa per päivä, vähän mainoksia sun muuta turhaa. Enhän mä kalenteria osta niiden mainosten, testejen ja muiden härpätysten takia, vaan sen kalenteri osan!

Luetko, tilaatko ja leikkaatko paljon lehtiä? Jos, niin miksi, jos et, niin miksi et?

2 mielipide(ttä):

Jenny kirjoitti...

Ai tilaan kyllä! Ja ostan! Himoitsen niitä mutten ymmärrä ihan täysin syytä. Nytkin sängyn vieressä on monta lukematonta lehteä joita en ajanpuutteem vuoksi ole ehtinyt lukea jo kohta tulee jo uusia! Ennen tilasin muotilehtien lisäksi myös paria liikuntalehteä mutta niiden sisältö on niin toistensa kopioita etten jatkanut enään.

Rosa kirjoitti...

jenny: Ihan samalla lailla oman sängyn vieressä on myös lehtikasa ja lukemattomia. Ajanpuutten vuoksi. :D