lauantaina, heinäkuuta 26, 2008

Takana yli 1000 kilometriä

Tiedättekö, että Suomessa on paikka nimeltä Aska ja Askan perä. Tästä väännettiin vitsiä koko meno- ja tulomatkan ja väännetään varmaan vielä pitkään. Jos ette tienneet, saatte onnitella itseänne, nyt tiedätte.

Tänään ajettiin yli 1000 km ja ajoon meni noin 14h. On aika outo olo. Tuntuu vieläkin, että istuisi autossa, vaikka kotona ollaan oltu jo noin kolme varttia. Näin yöllä univelkaisena ja autossa 14h istuneena on hieman vaikea selittää mitään edes järkevän kuuloista, saatikka mitään järkevää. Tänään vielä myöhemmin päivälle kunhan olen herännyt väännän teille matkastani postauksen. Kiitos muuten hirmu paljon kaikista kommenteista tän viikon aikana, niitä oli ihanan paljon. Vastailinkin jo kaikkiin, joten, jos vastaus kiinnostaa, käykää kurkkimassa. Nyt saunan kautta nukkumaan.

Päivänasut eivät ole olleet viikon aikana oikein kuvauskelpoisia ja aika vähän niitä on tullut kuvattuakkin. Useat päivät ovat kuluneet lökärit med joku paita, mitä nyt olen sattunut matkaan pakkaamaan.

Postausta tulossa ehkä joskus 12h päästä. Jos olen vielä silloin järjissäni.

2 mielipide(ttä):

Roosa kirjoitti...

Heh löysin blogisi sattumalta ja kas,ootkin mun kaima ja bannerissas on myös sateenvarjo :D Ehkä vielä eteenpäin lukiessani löydän muita yhtäläisyyksiä? ;)

Rosa kirjoitti...

roosa: Kappas. :D Bannereilla on muuten sama tekijäkin. ;) Yhtäläisyyksiä etsiskellen... :D