lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

Tennari love

Itse olen mukavuudenhaluinen ja kaikista mieluiten sujautan jalkaani tennarit. Avokkaat ja kiilakorot ovat myös ihania, mutta jostakin syystä viihdyn korottomaissa lättänissä tennareissa. Kuvaisn nyt suuren (lue: pienen) tennari kokoelmani teidän ihailtavaksenne.


1.Nämä tuovat kivan säväyksen esim. kokomustaan asuun. Mekasta, hintaa oli vähän alle 15e. Risto-Matti Ratian suunnitelemat. Vasemman jalan kantapään yläpuolelta (mikä sen oikea nimi on?) hiertää ikävästi. Apua antaa paksu kerros laastaria, jos niikseen tulee.
2.Nämä on viimeisimmät hankintani. Siniset, kuluneet Espritin tennarit. Ostin kirpparilta puolentoista euron hintaan. Nämä nähtyäni laitoin heti jalkaan, en edes etsinyt kokoa. Ovat täydelliset!
Varmasti yksi parhaista kirppari löydöistäni ikinä.
3.Nämä on ne tennarit, joista olen ennenkin puhunut. Äidin vanhat tennarit. Onhan nää vähän kovia kokeneet. Molemmissa on pohjissa reiät, kantapäät on melkein auki ja likaakin on jo keertynyt kohtuullisesti.
En vain anna äidin pestä näitä. Eihän nää sit ois sellaset retuset.
4.Nää on kanssa jotkut äidin vanhat. En kyllä kauheesti ole käyttänyt. Hiertää niin ikävästi pikkuvarpaita. Muuten kyllä tosi kivat! Värikin on enemmän kermahtava, kuin valkoinen, joten näissä ei likakaan näy yhtä pahasti kuin edellisissä.
5.Kulahtaneet ja ällöttävän vaaleanpunaiset Vanset ovat olleet joskus kovassa käytössä. Nämäkin on kirpparilta joskus pari vuotta sitten ostetut parilla eurolla. Nämä oli varmaan ensimmäiset ostokseni näistä kengistä. Nämä jos mitkä ovat mukavuudenhaluisen ihmisen popot.

0 mielipide(ttä):