sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Ulkoasu asiaa

Kuten huomata saattaa, ulkoasu on muuttunut hieman enemmän kenkämäiseksi. Ulkoasun minulle nikkaroi Nomppa, kun oikein kauniisti pyysin. Ja tästä tuli IHANA. Kiitos Nomppa vielä kerran. Mitä mieltä TE olette uudesta ulkoasusta?
Ulkoasun vaihtuessa kyselyt vastauksineen hävisi, mutta kiitos teille, jotka siihen vastasitte. Yli 50 vastausta ylempään kyselyyn on huima määrä, eikä 34 ääntä toisessakaan huonosti ole. Kiitos! Ylivoimaton ykkönen suosikki kategorioista oli Bloggari pukeutuu ja enemmän haluttiin juttua päivänasuista. Niitä olen aika lailla ladellut, kesällä nyt lämpimien säiden voiton jälkeen ne eivät ole olleet teeppari + shortsi yhdistelmiä kummoisempia. Lupaan niitä enemmän sitten, kun syksyn kylmyys alkaa taas voittaa kesä auringon. Voin tietysti laittaa teille kesäasutkin, mutta ne eivät oikeasti ole erikoisia. Vähemmistö halusi julkkiksista kertovia juttuja, niistä en itsekkään oikein välitä. Aika moni tykkää pohdiskelu teksteistä ja Syysmuodin ABC jutuista. Niitä varmasti tulossa lisää. Piakkoin sivupalkeista löytyy taas uusia kyselyitä!

Peeäs, joko vielä tänään tai viimeistään huomenna on tulossa ainakin yksi ajastettu teksti.

peepeeäs, nettiyhteys saattaa mennä itselläni huomenna poikki sen muuton takia, mutta viimeistään keskiviikkona on sekin asia taas kunnossa.

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ulkoasu<3!

Rosa kirjoitti...

anonyymi: kiitos. Itsekin rakastan tätä! :)