keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Viime keskiviikon ostokset

Varmaan ihmettelette, miksi nyt vasta tulee viime viikon keskiviikon ostokset. Syy on yksinkertainen. Olen tehnyt tämän postauksen viikko sitten ja päättänyt ajastaa tämän niin, että teksti julkaistuu minun ollessa jossain päin Pohjois-Suomea. Luultavasti ollaan nyt Pyhä tunturilla valetamassa jollekkin tunturille tai sitten istutaan tulikuumassa autossa matkalla jonnekkin.

Eli viikko sitten tein pikaisen kaupunki kierroksen, johon kuului lähi kirpputori/kierrari, Suomalainen Kirjakauppa ja Anttila.

Lakanat <3

Ja tässä ostokset:

  • Kaksi levyä; The Ramones: Subterranean Jungle ja Rolling Stones: More Hot Rocks. Anttilasta. Tarjous kaksi levyä 15e. Normaalisti näistä olisi tullut noin kolme kymppiä.
  • Espanjalainen juttu- kirja, jossa on nuorten kirjoittamia novelleja. Kirjoittaja Leena Leskinen. Tarjouksessa 3.ooe, normaalisti ollut 23.ooe
  • Kahdet arskat joltain seitkytluvulta, I suppose. Yhteensä hintaa 1.2o, Kirppari.
  • Ihanat mummojenkengät, 1.ooe, sama kirppari. (toim.huom. ihanat mummo"korot" ja kultaiset koristeet, en voinut vastustaa kiusausta!


3 mielipide(ttä):

Iina kirjoitti...

Mitääh, missä välissä muka Hyvinkäältä voi löytää _hienoja_(tai nättejä) aurinkolaseja, HALVALLA? :OO o ou, mistäköhän saan lisää rahaa että pääsis vielä kiertämään noi kirppiksetkin kun tuun kotiin... :D

maria kirjoitti...

kivoja juttuja... mutta noi kengät ei vaan millään tavalla ole hyvät.. ihan kamalat... sori

Rosa kirjoitti...

iina : Hyvinkäältä VOI löytää ihan kivoja juttuja, kun vaan osaa ettiä. Välillä ettiminenkään ei auta... :D

Maria : Kiitos! Itse taas tykkään kovasti kengistä. :D