perjantaina, elokuuta 01, 2008

Asiatonta

Moikka kaikki! Eilisen päivän vietin kolmen muun kaverin kanssa Serenassa pulikoiden ja aurinkoa ottaen. Enkä muuten palanut! Jes! Nyt kirjoitan sängylläni uudella kannettavallani ja yritän opetella kaikin tavoin tämän käyttöä. Ihan outoa kirjoittaa tälläisellä näpäimistöllä, kun on tottunut sellaisiin "tavallisiin". Kuvia ei tällä kertaa ole, eikä tule, koska muutosta johtuen kameran piuha on vielä jossain laatikossa purkamattomana, enkä nyt jaksa sitä kaivaa esiin. Se video postaus julkaistuu siis sitten, kun tuo piuha suostuu löytymään. Nyt olisi vielä vuorossa uuden lipasto/kaapiston kasaaminen ja sen täyttäminen kaikella turhilla pikkuesineillä ja opettelua tämän koneen kanssa. infoon teitä vielä uudesta huoneestani yms.

Ja sinä ano, joka väitit, että blogini nimi pitäisi kaikkien kielioppien mukaan olla Suuri Illuusioni, niin voisin haistattaa sulla paskat, mutten viitsi. Blogin nimi on ihan tarkoituksella Suuri Illusionini enkä halunnut sen olevan Suuri Illuusioni. Ei siitä sitten sen enempää. Kiitos.

Ja pst, mä eilen retkahdin. Söin epähuomiossa pari karkkia. Voi paska. Nyt mä skarppaan.

6 mielipide(ttä):

vippe kirjoitti...

Mä en voi ryhtyä mihinkään lakkoihin sillä mulle käy aina noin, yksinkertaisesti vain unohdan sen lakon :D

Rosa kirjoitti...

vippe : Mäkin unohdan sen aina, mutta onneksi olen jo aika hyvin oppinut muistamaan lakon, kun kaverini tarjoaa karkkia. :D

Anonyymi kirjoitti...

Haistata toki, pitihän sitä herneet vetää nenään.

Kypsää kommenttivastausta kyllä sulta =))

Rosa kirjoitti...

anonyymi : En toki haistata, mutta olisi tehnyt kyllä mieli. Kypsää kommentointia sinulta. <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihan nätisti vaan oikaisin ja yritin pelastaa sinut kirjoitusvirheeltä. Ettet vain hukkuisi niihin.

Rosa kirjoitti...

anonyymi : Hukunhan minä eikä yksikään pelasturengas voi auttaa. Kiitos kovasti, mutta nimi on ollut aivan tarkoituksella tuollainen. Jätettäiskös tämä asia jo rauhaan. Peace. :)