maanantaina, elokuuta 04, 2008

Elämä on paljon helpompaa, kun on löytänyt sen kameran piuhan


Nahkatakin metsästäjän painajainen on, kun sitä ei löydy, mutta matkan varrella on kaikkea muuta kivaa. Sorruin tähän metsästys ansaan, joka toisaalta oli hyvä juttu niin minulle, kuin Lindexin päiväkassallekkin.
Jo kauan etsimäni "herrain" (voiko tätä sanoa herrain liiviksi?) löytyi Lindexin poikien osastolta Viisi senttiä alle seitsämän euron. Normaalihinta oli ollut 17.95. Aivan mahtava löytö. Piti ottaa hieman suurempi koko, koska eihän poikien kokoihin ole otettu huomioon, että joku tyttökin ostaisi niitä ja tarvitsisi tuohon rintojen kohdalle hieman enemmän kangasta. Edestä kangas on normaalia ja molemmilla sivuilla on taskut +se koriste tasku vasemmalla yläreunassa. Taka osa on sellaista silkin tuntuista ja siellä on tuo koriste juttu. Oon niin rakastunut. Toivotaan, että liitto kestää tuulen ja tuiverruksen, sekä ylä-, että alamäet.

Mitä mieltä olette uudesta rakkaastani?

Olin ihan unohtanut, että tänään on maanantai! Yritän väsätä vielä täksi päiväksi Bloggari Pukeutuu osan!

4 mielipide(ttä):

puukkohupparitytöt kirjoitti...

ooh, tuo liivi on upea! ja miten halpa, sulla kävi tuuri!:> harvoin sitä aleista löytää sellaista, mitä on etsinyt.

ida

Rosa kirjoitti...

puukkohupparitytöt / Ida : Niinpä, en varmaan ole koskaan aiemmin löytänyt alesta vaatetta, jota oikeasti olen etsinyt. :D Ehkä paras ale löytö ikinä!

Aina kirjoitti...

Näyttää aika täydelliseltä! Oiskohan noita vielä jäljellä... :)

Rosa kirjoitti...

aina : Kannattaa käydä kurkkaamassa! :) Se on täydellinen, tulee varmasti olemaan syksyn suosikkini!