perjantaina, elokuuta 22, 2008

Fashion is my passion.. Or not?

Sinulla on luultavasti (ja toivottavasti) elämässään joku asia, joka saa sinut iloiseksi, energiseksi ja tuntemaan itsesi mahtavaksi. Se saattaa olla lukeminen, tanssiminen, valokuvaaminen, piirtäminen. Ihan mikä vain! Itse olen aina vastannut siihen kysymykseen, että mistä nautin ja mikä on intohimoni niinkin kliseesti kuin, fashion is my passion, mutta viimeisen viikon aikana olen huomannut, että se fashion on jäänyt selvästi kakkoseksi. Koskaan en ole näin kuvitellutkaan tapahtuvan, mutta jotain ihmeellistä on tapahtunut. Olen nimittäin löytänyt teatterin ja näyttelemisen. Kun astun siihen näyttämölle ja minulle sanotaan, että "Rosa, oo sä Tarja Halonen", niin se tunne, kun tietää, että mitään suunnitelmaa ei ole ja mitään sääntöjä ei ole on niin kihelmöivää. Saan tehdä ihan niinkuin parhaaksi näen ja tahdon, välittämättä muista.

Tänään oli ehkä elämäni parhaat treenit. Improvisoitiin niin, että kun saatiin tietää, mitä esittää niin kahden sekunin päästä, kuin oli päässyt lavalle, piti antaa vaan mennä. Mulle sanottiin, että: "Sä olet talouskyselystä ja teet tolle perheelle galluppia, vaikka ne ei sitä haluais." En ollut edes varma, mikä on talouskysely, mutta eihän se estänyt. Menin lavalle ja rupesin kyselemään kaikkea tuulesta temmattua.

Kun näyttelen, huomaan, että millään muulla ei ole väliä. Kun astun lavalle unohdan kaiken ulkomaailman, mitä siellä oven toisella puolella kurkistaa. Minä vain teen ja sähellän. Nautin siitä ihan stanasti. Nyt pääsen vihdoin toteuttamaan itseäni niin kuin olen aina halunnut ja se tunne on mahtava!

16 mielipide(ttä):

MouMou kirjoitti...

Mm, näytteleminen on ihanaa!<3 T. ilmaisutaitolukion kasvatti:)

Mitu kirjoitti...

Mulla on suunnilleen samat fiilikset karatea kohtaan!<3 On se ihanaa, kun on joku asia josta oikeasti nauttii :)

Roosa kirjoitti...

Ihanaa huomata miten joku on löytänyt juuri sen oman juttunsa :)

pina kirjoitti...

on kyllä kivaa jos nauttii jostain :)

tipitii kirjoitti...

Ihanaa, että oot löytäny itselles noin tärkeen harrastuksen. Näytteleminen on kyllä aivan mahtavaa. Itellä on just työnalla lukion ilmaisutaidon diplomi ja oon ihan fiiliksissä suunnittelemassa sitä!

kri. kirjoitti...

Yap, huomattu, mulla koulun takia muoti on jäänyt vähemmälle. Koulussa on muutenkin rankkaa, joten sitä tarvitsee jotain "helppoa" päällensä jotta pystyy keskittymään tunnilla (+ olemaan rennosti).

En kyllä tiedä mikä mulla on _se_ juttu mikä saa mut iloiseksi. D: Muru? Valokuvaus?

Rosa kirjoitti...

MouMou : Näyttelemistä parempaa ei ole! :D

Mitu : Totta! Kiva, että säkin olet löytänyt jonkun harrastuksen, josta nautit! :)

Roosa : :)

Pina : Jep!

Tipitii : Ooh, ilmasutaidon diplomi... <3 Onnea! :)

kri. : itselläni muoti ei ole jäänyt "vähemmälle". Se on jäänyt kakkos sijalle. Tärkeälle sellaiselle.
Vieläkin tykkään seurata muotia ja ihmisten tyylejä joka päivä, mutta oikeassa olet, että koulu puristaa kyllä siitä aikaa ihan vietävästi.

Kun sen oman juttunsa löytää, niin sen kyllä tietää, että sen on löytänyt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voih. Tänään löysin blogisi ja aloitin lukemaan noista vanhemmista uusimpiin postauksiin. Tykkäsin ja sitten harmikseni huomasin että sinulla ei olekkaan aikaa kirjoittaa tänne niin usein. Voi rähmän käpälä ja kissan tassu! No, lisään blodisi kuitenkin blogilistaani ja seurailen ainakun uusia tekstejä tulee :D

Rosa kirjoitti...

anonyymi : Ooh, kiitti kivasta kommasta! :) Kyllähän noissa vanhoissa postauksissa lukemista riittää! Kurki toki jatkossakin. Kirjoittelen aina, kun mahdollista, että kyllä niitä postausksia tänne aina välillä ilmestyy. :)

Ansku kirjoitti...

Tollaset omat jutut on parhai :D

Anonyymi kirjoitti...

Kirjottaisit NYT>:S!!

Rosa kirjoitti...

anonyymi : mielelläni, mutta nytkin on jo läksyt odottamassa, harkkoihin lähtö kohta, syöminen yms. Eikä nyt oikeen inspistäkään löydy. Sorry! :( yritän saada vk.loppuna jotain! :)

MouMou kirjoitti...

Hei, tulee kamalasti haamupäivityksiä.:/

christina kirjoitti...

Ää, tulee ikävä teatteriin. :<< Pitäisi varmaan abikiireiden jälkeen taas etsiä joku kiva teatteriharrastus.

ann kirjoitti...

Toi on tosi hienoa kun on joku JUTTU jota rakastaa ja tarvitsee yli kaiken :---)

itse olen aina halunnut aloittaa teatterin, mutta koskaan en ole siihen ryhtynyt - nyt mietin (taas), pitäisiköhän uskaltaa?

Rosa kirjoitti...

MouMou : :(

christina : Teatteri on kyllä parasta IKINÄ <3

t. yksi teatteri harkoista juuri tullut

ann : Kannattaa ainakin yrittää! Teatteri on niin mahtavaa, että suosittelen kyllä! :)