torstaina, elokuuta 07, 2008

Harmaat aivosolut käytössä jälleen. Eli kuvaton postaus luvassa.

Käytin jälleen niitä harmaita aivosoluja. Siitä saa kiittää faddistgirliä. Tyttö nimittäin kirjoitti minulle ihanan kommentin viime postaukseen, jossa kertoi ensin ajatelleen minua "noloksi HenkkaMaukka bloggariksi", mutta hänen käsitys oli totaalisesti muuttunut, kun oli lukenut jotain postauksiani. Kyseinen kommentti ei siis mitenkään liity tulevaan juttuun, se sai vain minut ajattelemaan erästä seikkaa, jota olen aikaisemminkin ihmetellyt.

On tyttö, joka pukeutuu Flippa K:n vaatteisiin. Toinen tyttö pukeutuu Seppälä/H&M linjaan. Kummatkin voivat olla tyylikkäitä. Toinen vain haluaa panostaa laatuun, toinen haluaa vain shoppailla. Voin itse sanoa suoraan kuuluvani jälkimmäiseen ryhmään. Ymmärän tosin ihmisiä, joilla on varaa ostaa hyviä, kestäviä ja kivoja vaatteita hieman kalliimmalla, mutta silti ihmettelen sitä lajittelua, jota käytetään ihmisestä, joka ei käytä paljon vatteisin ostoon. Se, joka ostaa halpis kamaa on täys feikki, jolla ei ole mitään tyylitajua tai ymmärrystä merkeistä. Näinhän se ei mee. Späälästä, H&M:mältä tai Lindexiltä VOI löytää ihania vaatteita. Tai ei VOI vaan LÖYTÄÄ. En tiedä (enkä välttämättä haluakaan) tietää, mitä muut ajattelvat tyylistäni tai tavastani shoppailla lähes päivittäin, mutta, kun minusta tuntuu, että näytän kivalta tiedän, etten tarvitse siihen satasen paitaa tai farkkuja. Minulle riittää very well ne Lindexin farkut, jotka ostin eilen 24.95 hinnalla ja sain jopa kahdet farkut! Toisaalta olisi kiva omistaa jotain "kallista ja hienoa", mutta tarkemmin ajateltuna, miksi tuhlaisin (esim.) satasen verran kenkiin, joiden korkolaput kestävät kuitenkin melkein yhtäkauan, kuin kolmen kympin kengät jossain "halpis" paikassa.

Kaiken huippu on se, etten todellakaan halua ostaa kallista. Minulla kun ei ole vakituista rahanlähdettä 8paitsi äitin pankkitili ja isin lompakko, eivais :D), josta saisin kerran kuussa suuren suurta palkkaa en myöskään halua tuhlata kaikkia rahojani yhtiin kenkiin. Ostan mielummin kolmet sillä hinnalla. Tiedän, että jos ostan paidan, käytän sitä sen ihanuudesta riippuen 10-1000 kertaa ja sen jälkeen se päätyy kaapinpohjalle lojumaan. Sinne meni rahat ja kalliit vaatteet.

Hahaa, ehdinpäs kirjoittaa tän teille vielä täkspäiväks. Meni kyllä eilen aika myöhään...

6 mielipide(ttä):

tipitii kirjoitti...

Tyylikkyyttä ei voi munkaan mielestä arvostella sen mukaan, paljonko siihen käyttää rahaa. Jokainen pukeutukoon niinkuin itsestä ja lompakosta parhaaksi tuntuu, mutta täytyy silti sanoa, että itselläni kunnioitusta on todella paljon niihin ihmisiin, jotka pikkurahalla taikovat tyylikkäitä asukokonaisuuksia varsinkin kirpparilöytöjen ja omien tekeleidensä avulla...

Tosin tuo alun "nolo HenkkaMaukka bloggari" tarkoittaa varmaan vähän muuta, kuin tätä rahojentuhlaamista. Mulle ainakin tulee mieleen siitä sellainen massateini, jonkalaista pukeutumista tulee vastaan lähes koko ajan.

Rosa kirjoitti...

tipitii : Joo, sama tuli mullakin mieleen tosta "nolo HenkkaMaukka bloggari" tittelistä, mutta se ei liittynytkään juttuun millään tavalla.

Itseltäni heruu kunnioitusta varsinkin niitä pukeutujia kohtaan, jotka pienellä rahalla luovat tyylinsä ja vaattensa.

May kirjoitti...

Oot ihan oikeassa tossa, ettei sillä merkillä ole niin väliä siihen, että miltä näyttää.

Mutta mä voisin silti vähän väittää vastaan. Vagabondin kengillä pärjää kolme vuotta ja seppälän enimmillään 3 viikkoa. :) Niin se vaan on. Voin myöntää tehneeni elämäni virheen ostaessani seppälä kengät. väri lähti heti ja varvas tuli ulos seuraavaksi.

Ansku kirjoitti...

Onpas sulla kiva blogi :) Erityisesti noi päivän asut on hienoja, tykkään kovin!

MouMou kirjoitti...

Itse olen niin pinnallinen, että tahdon samalla rahalla enemmän. Siksi en satsaa merkkitavaraan.:)

Rosa kirjoitti...

may : Okei, totta on kyllä tuo Vagabondin laatu... Mutta jos kenkien ei tarvitse kestää kuin yhden kerran niin Seppälän kengätkin kestäisi juuri sen verran. :D

ansku : Ooh, kiitos! :)

moumou : Sielunsisar. Sama juttu mullakin. :D