lauantaina, elokuuta 09, 2008

kolmassadasensimmäinen

Jiihaa, yli kolmesataa postausta! Aika ylpeä olo.


Nyt kuitenkin asiaan, eli Ikea shoppingeihin. Aika perus krääsää kannettiin mukana. Minun huoneestani ihanan kodin saivat ainakin uusi lukuvalo, työskentelyvalo, atk-tuoli, magneetti läpyskät, heiluva krääsän syöjä jajajaja jotain varmasti unohtui. No, kuvat puhukoon puolestaan.
Kuvien laatu on vähän mitä on, otin kuvat aika kiireellä...
Yövalo. Ihna pallo, jossa on valkoisia kukkia. Hienompi sitten, kun piuha on kiinni seinässä ja valo päällä. Hintaa oli noi 15e.
Työävalo kirjoituspöydälle. Ennen mulla on ollut tämmönen sininen, mutta se ei väritykseltään enää sovi tähän huoneeseen. Hintaa noin 10e.
Magneettiläpyskät. Noin 50 cm pitkät mustat härpäkkeet mihin on tarkoitus laittaa tärkeitä ja allekirjoitusta odottavia koululappuja, kortteja, muistutksia yms. Hintaa oli viisi senttiä alle euron kipale. Ja näitä on siis kaksi.
Tämä unohtui siitä listasta. Kannettavalle kantolaukku, jos rakas pääsee joskus matkoille. Ja uskon näin käyvän. 6.95. Tosi halpa, kun kalleimmat maksaa ehkä noin 50e!
Tää on se pyörivä krääsän syöjä. Heh :D Hintaa 1.50e. Tähän mahtuu kaikkea ylimääräistä huivia, vyötä, laukkua yms. mille ei ole jatkuvaa käyttöä.
Ja vielä vihoviimeinen ostos, eli atk-tuoli. Näyttää aika kepposelta, mutta maailman paras istua ja hyvät SUORAT käsinojat. SUORIA käsinojia on vaikea löytää lähes mistää Ikean muista tuoleista. Olisko ollut hintaa noin 80e? En mene varmaksi sanomaan.
Ja päivänasu. Ehkä maailman huonoin kuva, mutta parempaa en jaksanut ruveta väsäämään.
Eli: Harmaa toppi / Pieces, musta paita / (UUSI! Norm.hinta oli 16.95, nyt noin 5e, parempi kuva toisten, lupaan!) Jim&Jillistä, Farkut / Ne uudet Lindexin toiset farkut, huivi / H&M. aika simppeli. Tässä oli mukana vielä se uusi musta iso laukku, josta ei myöksään ole kuvaa, mutta koska se kipuaa pian lempilaukkujeni kärkeen voin olla varma, että se tulee kyllä näkymään vielä! :)
Älkää muuten kiinnittäkö huomiota kuvien taustalla näkyviin kaiken maailman turhiin juttuihin. Sovitaan, että ne on kuvausrekvisiittaa! ;)

0 mielipide(ttä):