keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Kuulumisia kuvitta

Tänään katsoin ulos. Ja mikä harmaus siellä näkyikään. Olin aivan varma, että en tarkenisi kaksi pitkähihaista + neule + ylisuuri kaulahuivi viritelmällä, mutta "ilokseni" keskustaan päästyäni lämpötila nousi ja aurinko pilkotti pilvien takaa. Melkein tuli kuuma. Aluksi kävin pikapikaa Jim&Jillissä ostamassa yhden laukun (Äiti, älä lue tätä.) Se on aivan täydellinen laukku kouluun Musta ja tekonahkaa. Katsoin ensin hintaa. 21.95. Däämit. "En mä niin paljon tästä kyllä maksa!" sanoin melkein ääneen, mutta ilokseni telineen päähän oli kiinitetty -70% kyltti ja laukku lähti mukaan sen enempää miettimättä. Laukku saa vaatehuoneestani uuden ja rakastavan kodin. Maksoin laukusta siis 6.60 alennuksen jälkeen. Oli aivan pakko vaihtaa Prisman penkillä mukana ollut laukku uuteen ihanuuteen ja en voi muuta kuin ihmetellä, kuinka tilava se on! Sinne mahtui toinen laukku, kalenteri, lompakko, kamera, Atrian kinkkupasta ja 1.5 litran limupullo. Okei, alko se olemaan aika täynnä jo sen limupullon jälkeen, mutta kyllä se kiinni meni! Tää oli löytö!

Jim&Jillistä jatkoin suu virneellä uuden laukun johdosta Suomalaiseen kirjakauppaan koulukrääsä ostoksille. Yhteishinta lähenteli melkein viittäkymppiä, mutta siinä oli iskänkin ostoksia noin kympin verran. Suomalaisen kirjakupan kanta-asiakas kortin omistajana halusin kaikki plussat itselleni. Isi maksoi kiltisti takaisin vähän korkojenkin kera.

Suomalaisesta matka jatkui kohti Anttilaa. Kiertelin ja katselin ympärilleni kaikessa rauhassa ja bongasin melkein täydelliset gladiaattorikengät. Ne olisi ollut aivan täydelliset jos a) se "korko" ei olisi ollut niin typerä, b) jos isäpuoli olisi laittanut siihen remmiin pari reikää lisää, jotta remmi olisi ollut tarpeeki kireä. Mutta realisti heräsi sisälläni ja totesin, että ensikesänä ei välttämättä (en ole varma) enää gladiksia ole ja ostos olisi turha näille syksysäille. Kengät jäivät odottamaan uutta rakastajaa hyllyyn hintalappunsa ja 12.45 euron hintansa kanssa.

Anttilasta kohti Prismaa ja valmisruoka hyllyjä. Mukaan tarttui varma valinta, Atrian kinkkupasta paketti ja limu hyllyltä 1.5 litran Berry limu pullo. Kassalle, kassaneidille 3.05 euroa käteen ja kotiin!

Nyt olen siis kotona sängylläni kone sylissäni ja vierellä on kaikki koulukrääst jotka ostin. Ne odottavat kiltisti paikkaansa Spiderman penaalissa. Tänään vielä näen yhtä kaveriani ja huomenna auton nokka kohti Tampertta ja Särkänniemeä. Jos bongaatte kiljuvan tytön, saa tulla hihasta nykimään! ;) Olin se minä, tai en. :D

2 mielipide(ttä):

pina kirjoitti...

Pidä hauskaa Särkänniemessä huomenna! ;)

Rosa kirjoitti...

pina : Joo, tarkotus olis. :D