keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Kuvattomuuden huippu

Jos olet kuvia janova lukija, joka ei voi sietää kuvattomia postauksia. Skippaa tämä. Kiitos.


Kuvattomuus johtuu täysin siitä, että paristot ovat loppu, joka tarkoittaa sitä, että kamera ei toimi, joka tarkotitaa sitä, että en voi ottaa kuvia, joka tarkoittaa sitä, että te ette saa kuvia. Simple!

Pyörittiin tänään J:n kanssa keskustassa shoppailemassa, vaikka shoppailla ei pitänyt, kun vasta perjantaina, mutta J oli katsonut säätiedoitteen ja perjantaina sataa, joten tänään shoppailtiin ja perjantaina lagataan varmaan meillä.
K liittyi seuraan Kulmiksessa (läheinen ihana kahvio, jossa oltiin mässäämässä. J söi voisilmäpulla ja mä moccapalaa ja maailman ihaninta kaakaota.)
Sieltä lähettiin metsästämään K:lle hupparia mahd.halvalla. Sitä ei löytynyt, mutta mä löysin kahet farkut. Siis minä, jonka farkkushoppailut rajoittuvat pakkotilanteisiin ja niitäkin etsintään silloin kissojen, koirien ja parhaiden kiirtikko ystävien kanssa.
Farkut löytyi yllätys yllätys Lindexiltä. Siellä on vaan aina kaikkea kivaa vaatetta. Asusteet ovat kyllä törkykalliita. Harmi kyllä.
Takaisin asiaan, eli täydellisiin farkkuihin. Toiset ovat harmaat ja toiset tummansiniset. Tärkeät kriteerit farkuissa ovat a) täydellinen väri, b) hyvät ja ei bling-bling takataskut ja c) muoto. Muoto = pillit ja leventävätkö ne peppua tai reisiä. Nama molemmat farkut täyttävät kaikki kriteerit Täydellistä. Ai mikä oli hinta? Yhteensä 24.95! Ovat lasten osastolta (kokoa 170. Heh) ja kuuluvat kampanjaan yksi alaosa ja yläosa yhteishintaan 24.95. Mainos on harhaan johtava, koska voi ottaa myös kahdet alaosat tai kaksi yläosaa. Toisaalta yläosissa oli neuleita. Yksi ihana perusmusta, mutta jos pitää valita ihan kivan neuleen ja täydellisten farkkujen väliltä, voinko olla ottamatta täydellisyyksiä. EN!

Sieltä matka jatkui Seppälän ja Cittarin kautta läheiseen puistoon nauramaan ja muutenkin hengailemaan. Oli kiva päivä.

Pst. Teen huomiseksi ajastuksella postauksen. Ehkä lisää niitä itse ottamia kuvia, ellei joku ihana kommentoija keksi jotain süpeer kivaa postausaihetta, jonka tekemiseen ei menisi kauan. Videopostaus ei ole käytettävissä. :D

pst 2. teksti on varmasti täynnä kielioppi virheitä, mutta en jaksa oikolukea.

5 mielipide(ttä):

Iina kirjoitti...

plaa, onko vähän tylsää; aina kun yritän bongailla sua keskustasta en koskaan näe sua missään! :o ite löysin tänään lindexiltä kaulakorun hurjaan 95 sentin hintaan, teki aika tiukkaa ! :D täytyy muuten itekkin varmaan huomenna katsastamassa ne lasten farkut jos sielä on kerta kivoja värejä.. :D

Rosa kirjoitti...

iina : Missä Lindexillä on ale asusteita? MISSÄ!? :D Uskon, että alle euron hinta teki suuren loven lompakkoosi. :D

faddistgirl kirjoitti...

Aluksi ajattelin blogistasi suurinpiirtein näin: No joo, aika nolo blogi, just tommonen perus tyyppi joka pitää tollast henkkamaukka-muotiblogia(siis sellasia perus legginssi yhdistelmiä). Ajatukseni ovat TOTISESTI muuttuneet ! Olen alkanut lukemaan teksejäsi tarkemmin, ja olen huomannut että kirjoitat hyvää ja täyttä asiaa olevaa tekstiä ! Olet jotenkin niin itsevarman ihmisen oloinen, tyylisi on tosi ihana :) Tätä alan seuraamaan, vaikka en ensikerran kun näin blogisi, olisi ikinä uskonut sanovani näin. GO GIRL ! :)

Iina kirjoitti...

Ne on siinä missä on sielä kulman takana se peili, ni siinä lähettyvillä. :D itekkään en aluks meinannut löytää sitä ;o

Rosa kirjoitti...

gaddistgirl : Näin se ihmisen mielimuuttuu. ;) Tervetuloa messiin vaan. HenkkaMaukkaahan mun vaatekaappi pullottaa, mutta ei pelkkiä leggarit + jätti-iso paita + gladikset yhdistelmiä. Kaikki ei ole siltä miltä näyttää. ;)

iina : Ai siinä ovien vieressä? Täytyy ens kerralla tsekata. :D