tiistaina, elokuuta 12, 2008

Lämmittävä rakkausNyt sen koin. Rakkauden nimittäin. Rakkauden, joka lämmittää pimeimpinäkin talvi-iltoina ja kyllä varmasti kuuntelee ja ymmärtää. Jakaa mielellään surut ja murheet. Pehmeän rakkauden. Ja aika ison sellaisen. Mustan rakkauden.
Se robotti korvis!Heh, alla Gina Tricotin turkoosi body... :D Who cares?

Eli, ostin neuleTAKIN. Tai siis neuleen, joka menee ihan hyvin vielä ilman vähän viiletessä takkina. Lindexiltä vähän alle kympillä. Ovh oli noin neljäkymppiä. Hei kundit, vaan kympin. Lindexiltä... Pitäiskö mun oikeesti harkita jotain Lindex lakkoa tai jotain hoitoa? No ei tietenkään! Kangas ei ole mitään villaa tms. vaan vohvelikangasta (vai vohvelineuletta?) Ihana kaksirivi napitus ja vyö lanteilla. Vähän leveät hihat, mutta ei sen nyt niin väliä. Koko on oikestaan M, koska pienempää en löytänyt. Menee kivasti vähän väljempänäkin. RAKKAUS.

8 mielipide(ttä):

Auntie Tati kirjoitti...

Olen tullut siihen tulokseen että eri värisiä neuletakkeja tarvitsee aina, erityisesti msutia :)

MouMou kirjoitti...

Aah, ihana rakkaus!<3

christina kirjoitti...

Onpa kiva tuo neuletakkisi. Minäkin olisin kovasti mustan neuletakin tarpeessa.

tipitii kirjoitti...

Harmi, ettei rahatlanne oikein anna myöten, muuten olisin varmaan rynnännyt jo sata kertaa Lindexille hehkutustesi ja löytöjesi innoittamana. No, ehkä pieni shoppailulakko tekee mulle hyvää...

modegerecht kirjoitti...

tosi ihana neuletakki. ja todellinen löytö! löytäisimpä minäkin noin halvalla... :>>

Rosa kirjoitti...

auntie tati : Niinpä. Tällä selityksellä mäkin annan itselleni joka kerta anteeksi. :D

Moumou: Älä muuta virko! Kiitos!

christina : Kiitos. :) Kyllä Se Oikea vielä eteesi tulee!

modegerecht : Kiitos! Välillä kannattaa kaivaa oikein kunnolla jokainen rekki. Tämäkin oli niiden kaikkien XL- vaatteiden alla.

Anonyymi kirjoitti...

no ootpa nyt niiin muodikas ton nutturasi kanssa. vaihda välillä hei

Rosa kirjoitti...

anonyymi : Enpä kyllä ajatellut vaihtaa. Viimeksi mulla oli toi "julkisesti" päässä viime tiistaina koulussa. Sitä paitsi a) se on kätevä koulussa, kun ei tuu hiukset silmille kirjoittaessa ja b) tykkään siitä, joten, miksi vaihtaisin?