lauantaina, elokuuta 02, 2008

Neutraali koodi


"Lumene on lanseerannut uuden nuorille naisille suunnatun Natural Code -sarjan, josta löytyvät meikki- ja ihonhoitotarvikkeet jokaiseen makuun. Meikkaa kuten haluat ja tuo persoonallisuutesi esiin!

Natural Code hyödyntää tuotteissaan ratamoa, joka on yksi arktisen luonnon tehokkaimmista kasveista. Sen avulla Lumene lisää luonnollista viehätysvoimaasi Natural Code -sarjan tuotteilla." Näin kertoo Stockmanin sivut.

Lumene on siis siirtynyt Anytime merkistään Natural Code nimiseen brändin. Ajattelin, että NC on varmasti Anytimen tyyppinen halpis merkki, jonka meikit eivät kestä kokonaista päivää kasvoilla. Trendin mukana tullut meikkivoide näyte pääsi testaukseen ja yllätyin positiivisesti. Voide kesti kasvoilla iltaan asti, vaikka päivällä ehti kasvot hiota. Koostumus ei ollut liian öljymäinen, päin vastoin. Ei iho kiiltänyt ja värikin oli juuri minulle sopiva. Aion ostaa meikkivoiteen kaupasta ja ottaa säännölliseen käyttööni. Katson, onko tuote testipakkauksen tapainen. Toivotaan parasta. Ehdin vilkaista kaupassa sen hintaa ja kotiin sen saa kannettua 8.95 euron pulitettuaan. Ei paha!
Voin tehdä kunnollisenkin tuotearvostelun sitten, kun olen ostanut ja testannut (kuulostaapa viralliselta...) voiteen.

0 mielipide(ttä):