tiistaina, elokuuta 12, 2008

Päivän asu ja -lörpötykset

Hoh hoijakkaa!
Eilinen päivä meni KOKONAAN äidin kanssa mietiskellen, mitä sitä tänään pukee päälleen. Mielessä kävi niin turkoosit bodyt, kenkäpaidat, Ramones ja Hurriganes paidat, sekä monet muut.
No, epätoivo iski jo puolivälissä, mutta ei lme uovutettu. Lopulta päädyttiin yksimielisesti tähän ratkaisuun, josta en oikestaan ottanut kuvaa, vaan kopsasin tuolta heinäkuun postauksesta. Tärkeää oli, että jalassa on korkeavyötäröiset rakkaani ja päällä se Tapparan takki vuodelta seitkyviis. Mukana oli vielä musta ohut vyö ja mustat robottikorvikset. Niistä kuvia joskus.

Ja päässä tietysti löysäntiukka nuttura (Siis joo-o, löysäntiukka, eli siis tiukka, mutta sieltä roikkuu jotain yksittäisiä hiuksia).

Aika monia naurun ääniä kuului asustani, mutta ei se mitään. Yksi kysyi ihan totisella naamalla, että "Ooikeestikko sä Rosa menit ton näkösenä siihen kuvaan? En mä kyl ois ainakaa!" Vastasin, että eipä se luulis sun elämääs mitenkän haittaavan. Ja kyllä se hiljeni.

Kyllä muuten huomaa postausten laadusta ja niiden vähäisyydestä, että koulut on alkanut. Nytkin jo odottaa bilsan läksyt (joita on ihan himona!), enkun kirjan päällystäminen ja pari tehtävää siitäkin aineesta. Huomenna on kolmeen ja ylihuomenna puol neljään. Ah, kasi luokka! <3>

Huomenna on muuten elämäni EKA raskan tunti. Iiiks, pitäkää peukkuja, että ne bonjuurit ja madamoisellet menee hyvin! :)

6 mielipide(ttä):

pina kirjoitti...

hih, kiva paita <3

jenni! kirjoitti...

Toivottavasti onnistui, itse aina kammosin koulukuvia :d

MouMou kirjoitti...

Kylläpä sinulle sopii nuo farkut!<3 itse näyttäisin NIIN päärynältä, että huh!:D

Rosa kirjoitti...

pina : Kiitos, olen samaa mieltä. ;)

Jenny : No ei ne mullekkaan mitään herkkua ole, mutta onhan se kiva saada aina joku tallennus näiltä teinivuosilta. :D

moumou : Höpönlöpön. Noin mäkin aattelin! Jos vaan tykkäät korkeesta vyötäröstä niin totta maar sä ainakin kokeilet! Eks joo? :)

Iina kirjoitti...

Jee meillä on koulukuvaus tän kuun loppupuolella, oon jo ihan hermona mitä pukisin päälleni. :D itekkin alan muuten opiskelee tänä vuonna ranskaa, voin sit aina viestitellä sulle ranskas (se alkaa torstaina vasta, heti kivasti aamulla kasilta <3). :D miten teille on jo noin paljon läksyjä? Meille ei oo etes paljoa, yks tehtävä vasta tullut ja kouluakin vaan yhteen. :o :D

Rosa kirjoitti...

iina : Jee, meilläkin on ranskaa kasista kymppiin. :DMeillä nyt alko heti seuraavana päivänä lukkarin mukaan ja maikat taas niin ärtyneitä, kun lomat loppu ja purkaa ne meihin läksyjen tavoin. :D Ei vais, ihan normaalia arkea. Mäkin ootan jo ranskan tunteja, huomenna ekat! Iiiks. Luen mielelläni sun vaatepulmistas kuvauksia kohtaan. ;)