maanantaina, elokuuta 04, 2008

Päivän kampaus


Nytkun on inspistä niin annetaan runosuonien tuottaa tuotteita olan takaa.

Omat hiukseni ovat normaalisti hieman kihartuvat latvoista. Siis ärsyttävällä tavalla.
Tai, ne ovat miten haluavat. En nimittäin jaksa panostaa niihin kovinkaan paljon varsinkaan aamuisin. Jos ne eivät aamulla asetu itsestään hyvin, tuomio on pika ponnari tai tiukka nuttura. Eilen sain älyväläyksen, jota en ole käyttänyt varmaan kahdeksaan vuoteen. Märkiin hiuksiin lettejä! Ihanan kevyet laineet ovat aamulla pöyhittävissä ja niille näytetään vain vähän muotoilutuotetta ja jätetään oman onnensa varaan harjaamatta.

Äiti, jos luet tämän niin opi jo, että harjaamatta jätetyt hiukset voivat näyttää hyviltä. Ainakin minusta. Ala puolella on todistusaineistoa.Kampauspöytä näyttää sotuiselta, mutta todellisuudessa kaikilla on omat paikkansa!

Vaikea kuva, otin sen kampauspöytäni liikkuvien peilien avulla. Tässä näkyy parhaiten koko pään laineet.

Tässä on kuva materiaalia takahiuksista. Tarpeeksi rennot, ettei tarvitse tehdä mitään hiuksille koko päivänä. Jotain hyvää auringon vaalentamista blondeista raidoista- tulevat tässä kampauksessa kivasti esille! :)

4 mielipide(ttä):

Aina kirjoitti...

Pysyikö sulla noi kihara koko päivän? Mua ärsyttää oma tukka, joka suoristuu aina suurinpiirtein tunnin päästä kihartamisesta >:(

Rosa kirjoitti...

aina : kyllä nää ihan hyvin on pysynyt. Johtuu varmasti myös siitä, että oma tukkani on muutenkin vähän kihara. Onhan nää toki jo jonkin verran suoristunut, mutta vielä on kihraa ihan kivasti. :)

MouMou kirjoitti...

Upeat hiukset!<3

Rosa kirjoitti...

moumou : Kiitos kaunis ja kumarrus. :)