sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

Vanhoja kirppari löytöjä

Tässä kaksi paria kenkiä + suloiset korvikset. Nämä löysivät tiensä kaappiini muistaakseni keskiviikkona kaupungin kirppari/kierrarilta, Kirjokaaresta.


Nämä on niiiin suloiset. Sovittaessani näitä olivat täydellisen kokoiset, mutta kun vaihdoin ne jalkaani ostamisen jälkeen ne lonksuivat ikävästi. Dääm, toivotaan, että ne ens kesänä menee... Ja kuinka kauan oonkaan ettiny rusettikenkiä? Niin kauan, etten ees muista.

Nämä on IHANAT. Oon sovittanu näitä ennenkin, mutta en ole ostanut jostian syystä. Nyt kaveri painosti ja sanoi, että sopii niin enhä mä voinut kiusausta vastustaa. Näissä on pehmeä pohjallinen ja korko on kiva. Väri on vaan sellanen et pitää tarkkaan yhdistää.
(Ja miten niin kulunut kynsilakka? Mur, kuka uskaltaa ees väittää!)
Nää korvikset on tainnu jo vilkkua päivänasuisa? En ole aivan varma. Kivat kuitenkin on. Kivan malliset, väriset ja kokoset.

Arvatkaa, kuinka paljon kahdet kengät + yhdet korvikset maksoi!
Yhteensä 1.20e! Molemmat kengät 50 snt ja korvisket 20 snt. Voi elämä, että oli löytöjä. Mä jaksan toivoa, että noi ekat kengät menee mulle sit ens kesänä!

4 mielipide(ttä):

Nomppa kirjoitti...

Mitää :o Melkein ilmaseks löysit noi. Varsinkin nuo rusettikengät on aivan ihanat!

Rosa kirjoitti...

nomppa : No niinpä! Kirpparit on kyllä parhaita paikkoja jo niiden (yleensä) halpojen hintojen takia! Kengät kiittää! :)

Ansku kirjoitti...

Olipas halpaa! :o

Rosa kirjoitti...

ansku : Totta!