tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Elossa ollaan

Huh huh mikä viikonloppu takana. Ehkäpä elämäni rankin, monella tapaa. Mutta siitä en täällä aijo kertoa sen enempää. Eli muihin kuulumisiin. Lopussa on pieni kysymys teille, lukijat!

Tänä aamuna heräsin jo puoli kahdeksalta, vaikka olisi saanut nukkua melkein puoli kymmeneen. Eilen kävi samalla tavalla. Olin laittanu unenpöpperössä herätyksen vahingossa tuntia aiemmin. Nousin pystyyn tavallisesti ja meni semmonen kymmenen minuuttia kun tajusin tilanteen ja eihän enää siinä vaiheessa nukuttanu yhtään! No kahdeksan tunnin yöunet on ihan jettebraa. Tänään on edessä vielä viiden tunnin koulupäivä, köksän pistari, teatteriharkat jajajaja. No ei kai muuta.

Tää viikko kokonaisuudessa on ihan tappokauhea. JOKAPÄIVÄ on jotakin koetta/pistaria.
Ja vielä kahdet teatteriharkat päälle. Mites se Matti Nykäsen elämänviisaus menikään?
-Elämä on... :D

Eilinen meni joitakin kauppoja kierrellessä ja yksi ihana neule ja jännä teeppari rikkaampana lähdin talsimaan kotia kohti. Kotia kohti talsiminen tarkoittaa bussipysäkkiä. :D Niistä juttua keskiviikkona!

Ajattelin, että voisin pistää vaikka kohta sellasen kisan pystyyn, että paras juttuidea mulle kirjoitettavaks voittaa. Oisko palkinto ehdotuksia? Pitäkää kuitenkin mielessä, että budjetti on mahdollisimman pieni. :)

4 mielipide(ttä):

MouMou kirjoitti...

Hmm.. Arvontapalkintoja saa halvalla vaikka H&M:lta. Pieni meikki tai asuste vaikka?:)

Anonyymi kirjoitti...

tää ei liity postaukseen mut alotin blogisi lukemisen jo ajat sitte mut vielkää ei oo selvinny et mitä tarkottaa kun joku tilaa blogia? Siis esim maksaako se? Ja miten blogi tilataan? Voisin ehkä tilata jos saan enemmän tietoa asiasta...

Ansku kirjoitti...

Elämä on laiffii (:
Joo, tee arvonta! :B
Moumoulla oli hyvät ideat (:

Rosa kirjoitti...

moumou : Kiitti vinkistä! H&M ei kuitenkaan kovasti lohduta tuolta nelisenkymmenen kilometrin takaa.

anonyymi : Toi on joo varmasti monien suuri kysymysmerkki. Voisin kirjoittaa siitä vaikka pienen entryn huomenissa! ;)

ansku : juuh. Arvontaa tulossa kehiin piakkoin! Elämä on vaan niin laiffii! :D