keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Kuviakuviakuvia, ostos ja päivänasu!

Muutamia mun posetuskuvia tältä päivältä. Alempanaa on sitten päivänasukin. Alin kuva tuossa ryppäässä on uusin laukku ostokseni eiliseltä. Joka on muuten mahtava. Se laukku siis.
Se on (yllätysyllätys) Lindexiltä. Alennus tangosta melkein 17 euron hintaan. Hinta kyllä mietitytti muutaman nanosekunin, mutta onneki lähti mukaan kassan kautta. Pinta on pehmeää, mutta kuitenkin vähän karheaa. Sellaista. Sellasita jännää. Kyllä te ehkä tajuutte. :D Siihen saa ton olanyli menevän hihanan tai sitten sitä voi käyttää tollai käsilaukkuna. On tilavin mun laukuista ja kun kamat sulloo sinne niin ei paina melkein mitään. Perustelin sen sillä, että siinä on enemmän tilaa mihin tavarat "levittäytyy". Oikeesti! Ei kyllä enää harmita 17 euron tuhlaus. Maksaa varmasti ittensä takaisin!


Päivänasussa näkyy uusin neuletakkini. Ostin Lindexiltä maanantaina. Ja kukaan ei sano mua käveleväks Lindex mainokseks? Jalassa oli ne H&M:män lemppari farkut ja alla KapphAlin musta teeppari. Ja laukkuna oli -suprise suprise- se uusin. Lasit Gucci.

Kuva kertookin sitten kaiken oleellisen tästä päivästä ja tulevasta illasta.

8 mielipide(ttä):

Iina kirjoitti...

huui kun sä näytät paljon vanhemmalta noitten lasien kanssa ! :D en meinannu tunnistaa, ihmettelin et mihi blogiin oon oikein menny. Sun hiukses paljasti sut! :DDDDd

MouMou kirjoitti...

Ihana harmaa neule!:)

Ansku kirjoitti...

Ihana laukku :>

Rosa kirjoitti...

iina : Joo oon kuulu tota jo monesti! Mutta ite tykkään. :D

moumou : Kiitti! Tykkään siitä itekkin ihan kamalasti! :)

ansku : Kiitti. Rakastan sitä. <3

tipitii kirjoitti...

Ihana tuo Lindexin neule! Paljon maksoi?

Rosa kirjoitti...

tipitii : Kiitos! Neule maksoi alennuksen jälkeen noin 13 euroa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Harmaa neule on aivan ihana!

Rosa kirjoitti...

hansu : kiitti! :)