torstaina, syyskuuta 11, 2008

Nyt se paita!

Tälläkin hetkellä minun pitäisi olla lukemassa, lukemassa ja lukemassa. Ekan jakson loppuun on enää pari viikkoa, joka (yllätys yllätys) tarkoittaa suurta koe määrää! Kemian kokeet, historian kokeet, biologian kokeet, englannin kokeet... Ja määrä kasvaa kokoajan! Joten, pikapika päivitys ja sitten pänttäämään!

Tässä on kauan lupaamani kuva paidasta! Eli Gina Tricotista vähän alle viidentoista euron hintaan nappasin. Harmittaa tuo kuva, koska ilman salamaa kuva olisi ollut ihan sumea ja nyt salamalla värit vääristyvät. MUR. Kuitenkin, paidan väri on sellainen syvän jäänharmaa tms. Paita on tosi monikäyttöinen. Sitä voi käyttää lyhyenä paitana, koska siinä on tiukka resorimainen (ei kuitenkaan resori) alaosa, sekä hihat, jotka on reilut 10 cm pitkä. Niitä säätelemällä paidasta saa monia eri versioita! Kun paidan laittaa normaalipituiseksi tulee alaosan "resorin" yli osa paidasta ns. pallomaiseksi. Hihojen pituutta säätelemällä paidasta saa pitkähihaisen, tai vaikka t-paidan!
Tätä on niin vaikea selittää, mutta toivottavasti ymärsitte edes jotakin! Paita on avoinainen, joten alla on pakko olla paita. Tällä kertaa alta löytyi musta perus teeppari Jim&Jillistä. Paita oli tämän päivän päivänasu housujen kanssa, ofkorse. Mekkonakin tuo ekhä menisi, mutta itse en vaan osaa käyttää mekkoja/hameita! Jos joku kiinnostui, niin suosittelen kyllä todella, koska käy niin arkeen ja juhlaan. GT:ssä oli (ainain Forumin gt:ssä) monia värejä, mm. valkoinen, musta v.punainen, vaaleampi harmaa, ruskea ymss. Rakastan tätä!


H&M:mästä ostetusta kynsilakasta en ole ottanut kuvaa, mutta se on ihan peruspunainen, ehkä vähän oranssiin taittava. Ja kestää muuten paljooooon kauemmin, kuin esim. Mavalat! lakkasin kynteni sunnuntaina ja vieläkään kynsistä ei ole lähtenyt juuri mitään! Rakastan! Olisi pitänyt ostaa useampi väri, hintaakin oli vain kolme euroa!

Tässä muistaakseni sen hesapäivän asukuva. Aika perus, mutta laitoinpa silti.

Pitkähihainen (isäpuolen) / Seppälä
Liivi (poikienosasto) / Lindex
Housut / Vila

0 mielipide(ttä):