sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

UGGS SGGU


Niin paljon puhutut kengät.
Jokunen vuosi sitten näitä oli katukuvassa niin paljon, että näitä tuli korvista ulos. Lähes jokaisella vastaan tulevalla oli nämä, tai sitten feikit.
Sen jälkeen jokainen haukkui (minä mukaan lukien) kenkien ulkonäköä, eli rumuutta ja nämä oli julistettu pannaan. Jos kävelit nämä jalassa leimattiin sinut oudoksi.
Nyt näitä taas näkee.
Muutamat bloginpitäjät ovatkin ostaneet jo omansa ja kenkien suosi leviää taas, kuin rutto.
Vähän alle vuosi sitten kirjoitin tämän pikkupostauksen juuri siihen aikaan, kun näiden käyttäminen oli melkein lailla kiellettyä. Itse en ole koskaan edes kokeillut näitä, enkä kyllä varmaan aiokkaan. Koska kengät pitää olla minusta esteettiset, sekä käytännölliset. Okei, käytännöllisyys toimi, lämmin vuori lämmittää varmasti pakkasella, jos Suomeen enää kovin kovia pakkasia edes tulee.
Esteettisyys on taas jokaisen oma asia. Itse en näe noita kovin kauneina kenkuloina, mutta ei ne nyt kovin kamalatkaan ole. Nuo toisi asuihin vähän "muhkeutta" ja kontrastia mekkojen kanssa. Pointseja niille, jotka noita osaa yhdistää.
Tässä on yksi muoti-ilmiö, joka kiertää. Odottakaas tytsyt vaan, viimestään kymmen vuoden päästä nää on taas in! Ellei jo aiemminkin...

4 mielipide(ttä):

Ansku kirjoitti...

Voi uggit on niin ihania! :)

Rosa kirjoitti...

ansku : Voin uskoa, että ovat ihania monien mielestä, mutta oma silmäni pitä kenkiä rumina.
Tai, ehkä sana "ruma" on liian voimakas sana, mutta en näe noissa mitään esteettistä ja kaunista. Kivoiltahan noi näyttää joidenkin mekkojen kanssa kontrastin ja lämmön tuojina, mutta omiin jalkoihin iso NO NO. :)

MouMou kirjoitti...

Nyt en pidä, mutta itseni tuntien saatan sortua!':D

Rosa kirjoitti...

moumou : Jep jep, samoin saattaa käydä mullekkin... :D