torstaina, lokakuuta 09, 2008

...

Täten nyt ilmoitan , että nyt astuu voimaan sellainen jokaista lukijaa kiusaava sana; blogin hiljaiselo. Nyt nimittäin koneeni virustorjunta alkaa vetää viimeisiään, enkä aio riskeerata sen kanssa. Ja teatterin ensi-iltaankaan ei ole enää, kuin pari viikkoa ja yöunet ovat nyt jo aika kiven alla. Nytkin postaan koulunkoneelta, joten ehkä sekin kertoo jo jotakin tämän hetken tilanteesta.
Joitakin pikapikapostauksia pystyn tekemään vanhempieni koneelta. Sekään kone ei ole käytössäni niin paljon, kun ehkä haluaisin, mutta ehkä tämän stressaavan harrastuksen pidempikin tauko tekee ihan hyvää.

Palaillaan joskus kolmen viikon jälkeen!

5 mielipide(ttä):

Caramelo kirjoitti...

No harmillista, mutta toivottavasti tauko tekee tehtävänsä ja blogi jatkuu taas sitten entistäkin ehompana!

MouMou kirjoitti...

Hyvää taukoa, vaikka ikävä kyllä tulee!:)

Iina kirjoitti...

Rentoudu kunnolla tauollasi niin palaat entistä ehompana takaisin ! ;)

peeäs. meiän koulun ilmoitustaululla on siitä teiän teatterijutusta ilmoitus tai mainos tai jotain. Olin ihan että wauu kun näin sen :D meinasin ehottaa kaverille että tultais kattomaan, mutta ne ei oo näitä teatteri-ihmisiä, valitettavasti. :<

Rosa kirjoitti...

caramelo : Tauon tehtävänä on mm. valmistaa minut pian koittavaan ensi-iltaan, joten sen jälkeen blogin ehostaminen kyllä jatkuu!

moumou : Kiitos, ikävä tulee suakin. :(

iina : Tauon rentoutumisesta voi olla montaa mieltä..
Iik, jännä ajatella, että joku on oikeesti tunnistanu sen mainoksen. Mäkin niin tekohymyä siinä että... Tuu ihmeessä kavereittes kaa, yksin tai perhees kans kattomaan. ;)

Fiore Secco kirjoitti...

outsh...