maanantaina, lokakuuta 06, 2008

Minä olen Minä ja Sinä et Minua muuta

Ajattelin kirjoittaa postauksen pitkästä aikaa minusta. Yksi syy tähän on se, että blogiin tulee varmasti uusia ihmisiä päivittäin, jotka eivät tiedä miksi kirjoitan tai millainen ihminen olen.

Aloitetaan vuodesta -94. Silloin syntyi semmoinen pieni ja pullea pikku tyttö, joka ristittiin kauniilla tytön nimellä. Teille hän aina Rosa, mutta blogin ulkopuolella hän tottelee aivan muuta nimeä.

Tämä pikkutyttö varttui lapsuutensa Hyvinkäällä ja nauttii siellä asumisestaan edelleenkin, vain kilometrin päässä kaupungin parhaista shoppailupaikoista, joihin kuuluu mm. tytölle rakas jokaviikkoinen vierailunkohde, Lindex. Hyvinkää, tuo pieni kaupunki Helsingin ja Hämeenlinnan puolessa välissä on pienisuuri kaupunki, joka tunnetaan mm. pesisjoukkueestamme.
Tämä pienityttönen käy peruskoulun kahdeksatta luokkaa ja stressaa aivan kaikesta. Milloin blogin pitämisestä, milloin koulusta tai milloin harrastuksistaan.
Harrastuksista puheen ollen, tytöllä on monta rautaa tulessa. Jotkut sanovat häntä hulluksi, koska lähtee moneen mukaan, itse hän kutsuu itseään vain hiukan aktiiviseksi.
Hän harrastaa näyttelemistä HyNässä (Hyvinkään Näyttelijät) ja omaa roolin Robin Hood näytelmässä Pikku-Jussina. Hän laulaa myös kuorossa, milloin näytelmäharkoistaan pääsee ja kuvaa tekotaidetta aina, kun sää, paristoiden hinnat ja kalenteri antaa myöden.
Hän on itserakas ja pitää sitä positiivisena piirteenään. Itserakkaita on nimittäin kahdenlaisia. Sellaisia, kuin hän, jotka rakastavat itseään, mutta eivät pidä itseään toisia parempina ja sellaisia, jotka ovat maailmannapa ja muut ovat pskoja. Itserakkaus ja -varmuus johtuu suureksi osaksi ehä hänen uskostaan Jumalaan.
Koulunkäynnistä ehdittiinki jo puhua lauseen verran. Tyttö kokee etuoikeutenaan hienon ja ilmaisen peruskoulu mahdollisuuden. Hän ei valita kouluruoasta, eikä kamalista matikan tunneista, koska tietää, että tarvitsee niitä elämässään ja yrittää parhaansa. Lempiaineita hänelle on mm. historia, kotitalous, ranska ja matikka. Vaikka monessa hän ei olekaan hyvä, mutta yritys on oikeasti kova! Hän on kärkäs mielipiteissään ja on monessa mukana myös koulussa. Hän kuuluu oppilaskuntaan ja on siellä tiedoittajana, on myös tukioppilas ja omaa oman kummiluokan. Joskus hän pitää myös aamunavauksiaan, joista kaikki eivät välttämättä pidä.
Mielipiteistään hän ei tingi. Jos hän ajattelee jostakin asiasta jotain, hän sen myös sanoo, eikä suostu muuttamaan sanomisiaan tai mielipiteitään sitten tipan vertaa. Hänen mielipiteensä ovat oikeat hänelle. Jos ne ovat muiden mielestä väärät, painukoot he muualle.
Hänestä on hienoa, että hän on löytänyt jotain niin mahtavaa, kuin blogit. Tarkemmin sanottuna muoti- ja tyyliblogit. Hän ei vain voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun on löytänyt uuden blogin, jonka pitäjä kirjoittaa upeasti ja pukeutuu inspiroivasti. Ennen hän piti bloginpitoa välttämättömänä, jota piti tehdä jokapäivä, vaikka väkisin ja monta kertaa. Nykyään hän antaa jo vähän myöden, koska tietää, ettei taivu kaikkeen ja jostain on karsittava. Sksi hän nykyään postaa noin parin päivän välein, koska hän kuitenkin rakastaa bloggailua aina, kun se vain on mahdollista.
Hän kirjoittaa blogiaan lähinnä itselleen, mutta pitää siitä, jos muitakin ihmisiä kiinnostaa. Varsinkin, jos he muut kertovat siitä kommentilla. *WinkWink*
Tästä asiasta hän voisi kertoilla vaikka kuinka paljon ja lupaakin, että jatkoa tulee jossain vaiheessa!
Haluatko vielä kysyä jotain häneltä? Hän vastaa mielellään! ;)

7 mielipide(ttä):

ruisleipä kirjoitti...

sama hissankirja ku sulla!

Rosa kirjoitti...

ruisleipä : Jee! :D

Anonyymi kirjoitti...

asun itse myös hyvinkäällä, ja oon syntyny -94, missä koulussa oot?

Rosa kirjoitti...

anonyymi : Oon Härkkikses. Sä?

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva teksti, kuva valinnat ei kovin onnistuneita..

Rosa kirjoitti...

anonyymi : No tarkoitus olikin osaksi ottaa sellaisia aika "naurettavia" kuvia, mutta kiitos!

SiJo ;D kirjoitti...

Hehe hei! Vau! En tiennyt, että sä kirjotat blogia. Vähän käheetä. Hyviä juttuja :D