torstaina, tammikuuta 29, 2009

Vastaus haasteeseen!

Neiti Kesäheinä haastoi minut tälläiseen juttuun, joka on kiertänyt jo jokaisen blogin. Kiitos ja kumarrus, vastaan mielelläni! :)
1. Linkkaa henkilö, joka haastoi sinut.
2. Kerro haasteen säännöt blogissasi.
3. Kirjoita kuusi randomia asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi uutta ihmistä ja linkkaa henkilöt postauksen loppuun.
5. Kerro henkilöille haasteesta jättäen kommentti siitä heidän blogiinsa.
6. Kerro haastajalle, kun olet saanut haasteen valmiiksi.
Kuten moni jo tietää, minusta on kiva puhua itsestäni. ;) Ja vaikkei tietäisikään, niin nyt viimeistään tietää!

1.Olen addiktoitunut tietokoneeseen ja teatteriin. Tietokone naksahtaa auki heti, kun tulen koulusta tai teatterilta kotiin ja teatteriin menen aina kun kalenteri niin ilmoittaa, joskus jopa muulloinkin. Varsinkin Facebook aiheuttaa suurta riippuvaisuuden tunnetta. Miten pärjäisinkään enää ilman sitä, kun siellä on kaikki? Tälläkin hetkellä se on auki.
2. Ihmiset väittävät, että olen Teho (se energiajuoma) riippuvainen. Mutta näin ei ole. Juon Tehoa suht´usein, mutta en koe olevani riippuvainen siitä. Juon sitä, koska se piristää ja antaa vähän fiilistä esim. teatteriharkoissa, mutta ei mun tarvii sitä jokapäivä ja jokahetki juoda. Pärjäisin vallan mainiosti kokonaan ilmankin.
3. Olen osannut kerätä ympärilleni oikeanlaisia ihmisiä, joiden kanssa haluan ja vietän aikaani. Ennen olin enemmän laumaeläin, jonka ympärillä saattoi olla ihan random tyyppejä, mutta nykyään piiri on pienentynyt aikalailla tiiviiksi. Vaikka nykyään tunnenenkin paljon ihmisiä, lähin ystäväporukka on kuitenkin aivan kourallisen kokoinen. Ja suurinosa tuosta kourallisesta muodostuu teatterilaisista.
4. En katso enää yhtäpaljon TV:tä kuin ennen. Ennen koulusta kotiin tullessani avasin telkkarin ja katsoin ihan mitä tahansa sontaa, mitä sieltä ikinä sattuikaan tulemaan. Nykyään vietän enemmän aikaa ihmisten kanssa taetterilla, tai koneen ääressä. :D On vain muutama sarja, joita oikeasti seuraan ja nekin vievät viikosta muutaman hassun tunnin. Omista Housen 2. tuotantokauden ja sitä tiirailen aina kun siihen on aikaa. Toinen ehdoton suosikki on brittiläinen versio Robin Hoodista. Sen 1. tuotantokausi on jo katseltu läpi, 2. kun ei mahda Suomesta saada. :(
"Me ollaan lainsuojattomia ja asutaan Sherwoodin metsässä!"
5. En osaa sano EI! Ja se koitautuu usein pelkäksi harmikseni. Jos en osaa kieltäytyä asioista, en ehdi viettää omaa aikaa ja stressaannun turhaan. Tälläkin hetkellä olen lupautunut moniin asioihin, jotka kyllä kaikki pystyn hoitamaan, mutta nytkin sairastelen täällä sängypohjalla pientä kuumetta. Kuume osasi pysättää minut ennen kuin olisin räjähtänyt hommiini. Mutta kuumeen takia jouduin olemaan poissa yksistä teatteritreeneistä, voi damn.
6. Olen oppinut ottamaan rennommin. En enää stressaa kouluasioista, vaan hoidan ne omalla painollaan, tietysti ajallaan. Sama on monissa muissakin velvollisuuksissa. Hoidan kaiken kunnialla, mutta osa koulutehtävistäkin saattaa hoitu kolmannella kädellä, koska keskityn mielummin johonkin tärkeämpään. En enää panikoi, että saanko kokeesta ysiä, jos en saa niin se on voi voi, mutta jos saan niin onhan se ihan kiva. :D Tää on vaan elämää!
En nyt haasta ketään, koska tämä tosiaan on pyörinyt jo lähes tulkoon kaikilla, mutta jos SINÄ et ole tätä tehnyt, niin heitän tämän sinulle. :)

0 mielipide(ttä):